Reiki Healing

"Reiki är en modern och effektiv behandlingsform,

vars rötter funnits i tusentals år

REIKI

Reiki är en japansk teknik som återupptäcktes av Dr Usui i början på 1900-talet. Det förmedlas genom fysisk beröring och sådana tekniker har praktiserats i tusentals år. Denna energi är en mjuk och samtidigt en effektiv metod som kan hjälpa till att släppa stress, oro, smärta, fysiska och mentala spänningar. Reiki kan tas emot av alla och man behöver inte ”tro på healing” för att den ska fungera. Metoden stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande. Efter en behandling kan man känna sig avslappnad och fylld av energi på samma gång. I Sverige har metoden praktiserats sedan i början på 1980-talet. Reiki är erkänt av WHO och praktiseras på sjukhus i USA, Storbritannien och Frankrike. Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. För att få god effekt är det att föredra att man går några gånger.

OPAL HARMONI är medlem i Förenade Reikiförbundet


Reikibehandling 60 min

Vi börjar med att samtala och du får berätta vad du behöver hjälp med. Under behandlingen ligger du på rygg på en bänk med filt på och blundar. Du behåller kläderna på. Jag lägger mina händer på eller strax ovanför din kropp i olika positioner. Energin kommer flöda i dig där du behöver det. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Vi avslutar behandlingen med ett samtal precis som vi började. Jag kommer då om du vill dela med mig av min upplevelse.

En behandling kostar 700 kr (inkl. moms) - erbjudande om 3 behandlingar 1750 kr
 

Reikibehandling på distans 60 min

Vi börjar med ett samtal, röst- eller på Skype/Facetime, där du får berätta vad du behöver hjälp med. Du lägger dig skönt avslappnad hemma och tar emot energin. Efter behandlingen samtalar vi igen och jag delar med mig av min upplevelse om du vill. Det är att föredra att man går några gånger för önskad effekt.

En distansbehandling kostar 700 kr (inkl. moms) - erbjudande om 3 behandlingar 1750kr 

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

© Copyright OPAL HARMONI
KONTAKT/FÖRFRÅGNINGAR:
Mobil: 070-813 31 78 
Email: maria@opalharmoni.se    
Facebook   Instagram